Verhuisservice op maat

Gepubliceerd op 7 juni 2023 om 22:01

Hulp op maat
De omstandigheden van uw verhuizing kunnen tumultueus zijn, waardoor u uitgeput raakt door alleen maar aan het proces te denken. Van de eerste planning en demontage van items tot het coördineren van verhuisteams en het uitpakken, het lijkt eindeloos. Waar u zich ook zorgen over maakt, Abels heeft gegarandeerd de juiste service op maat voor u.

Uw verhuizing overnemen is niet ons doel, wij willen alleen het zware werk van uw schouders nemen, zodat u misschien meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. Hoe betrokken u ook bij uw verhuizing wilt zijn, wij kunnen zo veel of zo weinig van u overnemen als u wilt. We bieden een breed scala aan opties waaruit u kunt kiezen, wat betekent dat u niet hoeft te betalen voor diensten die u niet nodig heeft. Deze diensten kunnen zijn:

Coördinatie van aannemers
Planning voor de verhuizing
Praktische verhuisondersteuning op verhuisdag(en)
Fotografische inventarissen
Vestigingsdiensten
Persoonlijke Verhuisassistent
Coördinatie van Aannemers
Voor een naadloze verhuizing is een leger nodig, maar het kan onmogelijk zijn om alles bij te houden. Als het aantal aannemers dat betrokken is bij de verhuizing te overweldigend is, coördineert het team van Abels graag hun komen en gaan namens u.

Planning vóór de verhuizing
Het geheim achter een naadloze verhuizing is een zorgvuldige planning. We hebben altijd een plan voor uw verhuizing, maar we kunnen een stap verder gaan als u meer hulp nodig heeft. Onze vriendelijke verhuisteams kunnen beide bestemmingen voorafgaand aan de verhuizing bezoeken, helpen bij het inpakken, labelen van meubels en dozen, en anticiperen op eventuele problemen die zich die dag kunnen voordoen.

Praktische ondersteuning
Tijdens dit alles kunt u achterover leunen en ontspannen. Onze bekwame teams zullen al het zware werk voor u doen, en zelfs het lichtere werk als dat nodig is. Op uw verhuisdag kunnen we zelfs de voedselbereiding organiseren om u en uw gezin energiek te houden, vooral als het proces omvangrijk is en meerdere dagen beslaat.

Fotografische inventarissen
Het bijhouden van al uw bezittingen tijdens een verhuizing is op zijn zachtst gezegd lastig. Weten dat alles waarmee u bent begonnen uw eindbestemming heeft bereikt, is de sleutel, en dat alles veilig in één stuk is aangekomen, is cruciaal voor een soepele afwikkeling. U kunt kiezen voor fotografische inventarissen, een grote hulp voor gemoedsrust en eventuele verzekeringskwesties dat zou kunnen ontstaan.

Vestigingsdiensten
Een nieuw huis is niet meteen een thuis. Dus zodra het u uitkomt, staan onze teams te popelen om u te helpen bij het uitpakken en organiseren van uw huis naar uw exacte smaak. Onze diensten kunnen zich zelfs uitstrekken tot het organiseren van boodschappen voor uw nieuwe huis, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met bloeien.

Persoonlijke Verhuisassistent
Tijdens dit alles heeft u een toegewijde persoonlijke verhuisassistent als uw aanspreekpunt voor eventuele problemen. Ze kunnen u op de hoogte houden van de voortgang van uw verhuizing, u op de hoogte houden terwijl ze zoveel toezicht houden als u zou willen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.